Sofia Hortlund

Sofia Hortlund blir ny restaurangchef på Piteå Stadshotell.

Sofia Hortlund ny hotellchef på Piteå Stadshotell

Piteå Sofia Hortlund blir ny hotellchef på Piteå Stadshotell.

Sofia Hortlund har lång erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen. Hon har bott en tid i Italien och arbetat på flera olika restauranger där. I Sverige har hon arbetat på Grythyttans Gästgiveri och för  Melker Andersson på Trattorian i Stockholm. Hon har varit restaurangchef på Scandic Foresta. De senaste två åren har hon varit köks- och restaurangchef på Piteå Stadshotell.

- Jag älskar att jobba inom hotell- och restaurangbranschen. Ständigt nya utmaningar och ingen dag är den andra lik, säger Sofia Hortlund.

Sofia Hortlund efterträder Johanna Lundström, som slutar efter sex år för nya utmaningar.

- Jag vill tacka Johanna för en god insats och ett mycket gott samarbete under de år vi arbetat tillsammans. Personligen hade jag gärna sett att det kunnat fortsätta. Jag vill önska Johanna all lycka med sin nya utmaning. Att Sofia Hortlund accepterat att tillträda som ny hotellchef gläder mig väldigt mycket. Vi har arbetat tillsammans de senaste två åren och jag är övertygad om att detta blir riktigt bra, säger Staffan Persson, ägare som tog över Piteå Stadshotell för tre år sedan.

 

Annons