The Local Store

Jonny Hedlund, Alexander Nordlund och Lisa Bergsten. Foto: The Local Store

The Local Store satsar på digital säljplattform

Piteå The Local Store, med verksamhet i Piteå och Skellefteå, ska i samarbete med byrån Oh My satsa på sin digitala säljplattform.

- Samarbetet kommer att göra oss starkare digitalt samtidigt som vi får mer tid och möjlighet att fortsätta fokusera i våra butiker i Skellefteå och Piteå och träffa våra kunder, säger Johnny Hedlund, vd och en av grundarna.

Lisa Bergsten är projektledare på Oh My och har jobbat nära The Local Store med att identifiera hur klädbutikens digitala närvaro ska ta nästa steg.

– Vi är fortfarande i uppstartsskedet, men den stora saken framöver är att vi ska skapa en smart lösning för att synka lagersaldot med de fysiska butikerna. Sedan kommer vi se över webbshopen och förbättra den. Kort sagt en smartare, snabbare och effektivare webbshop, säger Lisa Bergsten.

The Local Store har beviljats en tillfällig omställningscheck från Region Västerbotten, en stödform som är en del av ett EU-projekt.

The Local Store grundades år 2012 av Johnny Hedlund och Alexander Nordlund och finns i Skellefteå och Piteå. 2019 utsåg man till Årets modebutik i Sverige och företaget har blivit utsett till årets handelsbolag i Skellefteå på Alvargalan.

Annons