Avkigobusiness

Mattias Berglund, vd Ávki, Cora Karlsson, verksamhetsledare Vallje, Marcus Olsson, verksamhetsledare Go Business och Amanda Karlsson, innovationsledare och affärscoach Go Business.

Go Business och Vallje börjar samarbeta

Norrbotten Inkubatorerna hoppas skapa kunskapsutbyte och öka innovationskraften genom samarbetet.

- Syftet med samarbetet är att vi gemensamt ska kunna stötta ännu fler entreprenörer som vill utveckla sitt företag och ta nästa steg. På lång sikt är såklart målet att företagen ska bidra till regionens utveckling. Många av entreprenörerna som deltar i våra program har affärsidéer vars syfte är att bidra till platsen där de verkar och vi ser redan många fina exempel på det från tidigare år, säger Marcus Olsson, verksamhetsledare vid Go Business, i ett pressmeddelande.

Go Business har verksamhet i Piteå, Luleå och Skellefteå men arbetar också med företag från andra delar av Norrbotten och Västerbotten.

- Det känns självklart att vi ska samarbeta och tillsammans skapa de absolut bästa vi kan för Norrbotten. Det händer fantastiska saker när entreprenörer från norra Sverige får chans att nätverka och redan från start fanns gemensamma affärer som kunde göras och gynnsamma samarbeten för entreprenörerna. Personligen tycker jag det är verkligt inspirerande att få ta del av vad alla kreativa företagare gör, säger Cora Karlsson, verksamhetsledare Vallje - verkstad för entreprenörer, i pressmeddelandet.

23 företag deltar i det gemensamma inkubatorsprogrammet, som startade i september.

Annons