Polarbröd lanserar nya produkter

Älvsbyn Polarbröd har lanserat det tillfälliga sortimentet Polarpolare.

Under det varumärket säljs bröd som bakas på andra bagerier som Polarbröd samarbetar med sedan bageriet i Älvsbyn brann ner i augusti.

Redan några dagar efter branden kunde Polarbröd öka produktionen i sitt andra bageri i Bredbyn utanför Örnsköldsvik. Därefter inledde man samarbeten med andra bagerier, vilket gör att man kan sälja bröd under devisen "Polarpolare. På tillfälligt besök". Med varje förpackning följer en hälsning från koncern-vd Karin Bodin.

– Jag är imponerad av den kreativitet och handlingskraft som gjort att vi kan erbjuda våra kunder bröd som vi tidigare bakade i Älvsbyn. Det enorma stöd vi har fått från konsumenter, andra bagare och våra kunder har gjort det möjligt för oss att nu åter kunna erbjuda några av våra populära produkter, tidigare än vad vi först trodde var möjligt. Produkterna liknar inte helt de vi bakade i Älvsbyn, men är väldigt bra ändå, säger Karin Bodin.

I Älvsbyn byggs nu ett nytt smörgåshus och snart börjar bygget av nya Polarbageriet i Älvsbyn. Första etappen ska var i drift om ett år.

Annons