Palle Andersson

Palle Andersson blir ny vd för Sörbyn Turism & Konferens.

Palle Andersson ny vd för Sörbyn Turism

Boden Palle Andersson går in som vd för Sörbyn Turism.

Hans uppdrag är att genomföra en strukturomvandling i bolaget och bygga upp en ny organisation utifrån bolagets strategiska mål. 

– Vi befinner oss i en föränderlig tid, där omvärldsbevakning och förmågan att möta marknadens behov är avgörande för vår utveckling. Trots att vi blivit mycket hårt drabbade av pandemin har vi genom snabb omställning kunnat bevara nödvändigt kassaflöde. Det gör att vi tror oss gå ur pandemin starkare än vi gick in i den, säger Palle Andersson, vd för Sörbyn Turism & Konferens.

Palle Andersson är delägare i, och medgrundare av Sörbyn Turism & Konferens. Han har verkat i besöksnäringen i många år som verksamhetsledare, jakt- och fiskeguide och researrangör. Det nya uppdraget ska han arbeta med på deltid parallellt som han fortsätter driva företagen Formsmedjan och Truetime.

Sörbyn Turism & Konferens AB har funnit i drygt tio år och är sprunget ur Sörbyns folkpark. Bolaget består nu av två enheter: Sörbyn Lodge, beläget i Sörbyn, och Torget med hotell, konferens och restaurang i Boden Business Park i Sävast.

Annons