NTG och BD Works nya huvudsponsorer till IFK Luleå

Luleå Företagen har tidigare sponsrat klubben, men går nu in som huvudsponsorer.

Transport- och maskinförmedlingen NTG och bemanningsföretaget BD Works är IFK Luleås nya huvudsponsorer, enligt ett pressmeddelande från klubben. 

– Vi är imponerade av IFK Luleås utveckling och deras bidrag till fotbollen i norr. Vi delar visionen om ett lag på elitnivå och det är en satsning som kräver mer än en startelva. Det behövs ytterligare stöttning från lokala företag och ett samhälle som kan sluta upp bakom laget. Vi är mycket glada över att kunna öka vårt engagemang de kommande säsongerna, säger Mathias Larsson, vd på BD Works.

– Både jag och Mathias är födda och uppvuxna i staden. Våra verksamheter har fortfarande sin bas här och vi vill ge tillbaka till kultur och idrott. IFK Luleå är inte bara höga ambitioner i seriesystemet. Det är också en plats där barn och unga lär sig gemenskap och respekt i allmänhet och jämlikhet i synnerhet. Det är värderingar som vi vill ska genomsyra samhället och vår bransch ännu mer, säger Thomas Nilsson, vd på NTG.

– NTG och BD Works är trogna partners till oss och vi är väldigt glada över att de väljer att ta nästa steg i samarbetet. Deras engagemang skapar bättre förutsättningar för fotboll i Luleå, från barn och ungdom till herr- och damlag. Som många andra ser de mervärdet som fotbollen kan ge tillbaka till samhället. Hälsa, välmående och goda förebilder, säger Ingemar Ek, marknadsansvarig i IFK Luleå.