a och d rekryterar och dubblar

Luleå Arkitektbyrån a och d arkitektkontor rekryterar nya medarbetare och utökar sitt kontor i Luleå till dubbelt så stor yta.

– Vi har anställt några av de skickligaste byggkonstruktörerna vi känner till i Norrbotten. Vi är stolta och glada att de valt att komma till oss, och att de delar vår vision om hur byggprojektering borde fungera, säger Joakim Persson, vd för a och d arkitektkontor.

De nya är Jonas Pettersson, Magnus Abrahamsson, Mikael Huhta, Ellen Scheidegger och Marie Sundström. De kommer närmast från Ramboll och har jobbat länge med både varandra och med a och d.

Arkitektbyrån investerar samtidigt i dubbelt så stor kontorsyta och kommer att  ha både bottenvåningen och planet ovanför i det gamla hamnkontoret på Varvsgatan i Luleå.

– Det är en viktig investering. Vi har haft stora projekt som gör att vi växer och lockar till oss fler duktiga medarbetare. Här kommer vi att skapa en kreativ mötesplats där vi kan bjuda in övriga samarbetspartners att delta i ännu tätare samarbeten, bland annat i fysiska och digitala projektstudior, säger Joakim Persson.