Niklas Nordström till Curira Gruppens styrelse

Luleå Niklas Nordström före detta kommunalråd i Luleå, tar plats i styrelsen för vård- omsorgs- och assistanskoncernen Curira Gruppen.

- Koncernen är i början av en spännande resa och utveckling som jag gärna vill vara med på. Det känns också naturligt eftersom jag vistats i gränslandet mellan politik och näringsliv i så många år och kan därför bidra med en del kunskap, säger Niklas Nordström.

Curira Gruppen AB bildades för cirka ett år sedan och erbjuder tjänster inom vård, omsorg och personlig assistans.

- Koncernen har under det senaste året genomgått stora förändringar samtidigt som verksamheten expanderat mycket kraftfullt. Omfattningen av koncernens verksamhet, sammantaget med ägarnas tydliga målsättning om fortsatt expansion baserat på både organisk tillväxt och förvärv, gör det naturligt att förstärka styrelsens sammansättning med ytterligare stark kompetens. Därför blir Niklas Nordström ett oerhört värdefullt tillskott, säger styrelseordförande Mathias Blomberg.

Styrelsen för Curira Gruppen AB består av: Mathias Blomberg, ordförande, Thomas Rönnquist och Niklas Nordström.

I Curira Gruppen ingår företagen och varumärkena Curira Personalig Assistans AB, Lystra Personlig Assistans AB, Iki Assistans AB, Allas Assistans AB och Medical Operations Sverige AB. Huvudägare är Curira Holding AB och Norr Holding i Kiruna AB.