Icehotel O Ving

Ving lanserar Icehotel som resmål i vinter. Foto: Asaf Kliger

Ving lanserar Icehotel som resmål

Kiruna Resebyrån Ving lanserar paketresor till Icehotel i Jukkasjärvi.

Paketresor till Icehotel är en del av Vings satsning på på en ny varumärkesidentitet där man lanserar nya produkter där man vill erbjuda personliga upplevelser.

- Intresset för naturupplevelser har ökat och med det efterfrågan på det unika, lokala och personliga. Det känns därför väldigt roligt att vi kan bredda vårt utbud ytterligare med Icehotel, ett arktiskt äventyr på hemmaplan. Det här är en unik möjlighet för alla vinterälskande svenskar som vill uppleva mytomspunna naturfenomen, gnistrande snö, ett boende utöver det vanliga och bli ett med naturen, dessutom på ett tryggt sätt då i stort sett alla aktiviteter äger rum utomhus, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving.

Paketresorna erbjuds fredag-söndag från Stockholm under perioden februari-april. Resan sker med SAS reguljärflyg till Kiruna. I paketen ingår två nätters boende, varav en natt i isrum och en natt i ett uppvärmt hotellrum. Det ingår också frukostbuffé och isskulptering. Fler upplevelser kan läggas till.

- Samarbetet med Ving är ännu ett steg i riktningen att göra Icehotel mer tillgängligt för den nordiska gästen. Vårt gemensamma erbjudande är spännande och fullmatat med fantastiska naturupplevelser i friska luften här uppe norr om polcirkeln, säger Malin Franck, vd på Icehotel.

Annons