Pressmeddelanden

Ingen bild

R-Line/Lulebuss blir Via Luleå Resor

R-Line/Lulebuss byter namn till Via Luleå Resor. - Namnbytet är ett led i vår långsiktiga marknadsstrategi. Vi kommer att fortsätta spinna vidare på det koncept som de tidigare ägarna arbetat fram med grupp– och temaresor men vi kommer framför allt [...]
Ingen bild

Nu startar ett härbärge för hemlösa

Skellefteå kommun gick i början av året ut med en upphandling och två anbud kom in. Nu har kommunen skrivit avtal med ett företag om ett härbärge som är öppet året runt. Det är företaget Ayanna Home som driver andra typer av boenden i Sverige och ...
Ingen bild

LifeClean and Ekpac Join Partnership

LifeClean International AB and Ekpac Holding Limited has entered an agreement, for Ekpac to exclusively distribute LifeClean Disinfectant in Hong Kong. The agreement is a result of both companies seeking to beat the Coronavirus outbreak that begu ...
Ingen bild

Johan Torgerstad blir ny HR-chef på SunPine

Johan Torgerstad blir ny HR-chef på SunPine. Med förflutet som rekryteringskonsult ska han hjälpa företaget att växa. - Att bygga ett starkt och attraktivt varumärke blir viktigt, konkurrensen på arbetsmarknaden är hård.
Ingen bild

Nominerade till Kasper Salin-priset presenteras vid Business Arena Umeå

Sveriges Arkitekter delar varje år ut Kasper Salin-priset till ett svenskt byggnadsverk eller grupp av byggnader av hög arkitektonisk kvalitet. I år lyfts 2019 års nominerade på Business Arena Umeås Framtidsforum kl. 12.10.
Ingen bild

Fler sålda småhus under 2019

Den svenska fastighetsmarknaden återhämtade sig under 2019. Lantmäteriets årssammanställning visar att fastighetsöverlåtelserna ökade med hela 23 miljarder kronor jämfört med året innan.
Ingen bild

Golvlim med 40% lägre koldioxidavtryck sätter ny standard i branschen

Nytt bättre golvlim med 40% lägre koldioxidavtryck och 92% hållbara råmaterial. Fiberförstärkt och högre hållfasthet.
Ingen bild

?Robin Bengtsson och Hanna Ferm till SM-veckans Folkfest

SM-veckan Luleå/Boden presenterar de första artisterna till Folkfesten i Luleå och Boden. Vi hälsar Robin Bengtsson välkommen till Bodens SM-torg den 26 mars och Hanna Ferm till Luleås SM-torg den 27 mars.
Ingen bild

Medelhavskost studeras mot demens vid diabetes

Kan så kallad medelhavskost och träning bromsa insjuknande i demens för äldre med typ 2-diabetes? Det ska en världsunik studie som nu påbörjas vid Umeå och Uppsala universitet ge svar på.
Ingen bild

David Öquist klar som vd för SunPine

SunPine har klart med ny vd. David Öquist som i dag är vd för Pireva i Piteå tillträder uppdraget i maj. – Det är faktiskt lite som en dröm att få komma till SunPine.