Arctic Lifestyle till final

Arctic Lifestyle Magazine till final om Publishingpriset

Luleå Destinationen Swedish Laplands publikation "The Arctic Lifestyle Magazine" har gått till final i kommunikationstävlingen Svenska Publishingpriset 2016.

”The Arctic Lifestyle Magazine” är en fristående produkt, producerad och utgiven av Swedish Lapland Visitors Board.  Magasinet finns i samtliga kommuner i Norrbotten, och Skellefteå och Sorsele. Det finns också tillgängligt digitalt.

– Vi vill både synliggöra en modern och hållbar livsstil och det faktum att vi är en del av det mytomspunna och attraktiva Arktis, säger Annika Fredriksson, som lett arbetet med att utveckla magasinets koncept. 

Publishingpriset har funnits sedan början av 1990-talet och är en kommunikationstävling fristående från branschorganisationer. Juryn bedömer hela den tävlande produkten som textinnehåll och visuellt innehåll och fysiskt utförande.

Swedish Lapland Visitors Board har tidigare vunnit publishingpriset för både kategorin bästa samhällswebb och juryns stora pris – den totala vinnaren av årets alla kategorier.

Årets tävling avgörs den 14 november.

Annons