Arctic Airlink avtalar med internationella operatörer

Luleå Arctic Airlink som flyger rutten Tromsö-Luleå-Uleåborg har ingått avtal med flera internationella turoperatörer. Förhandlingar pågår med ytterligare ett tiotal turoperatörer.

I dag har Arctic Airlink avtal med fyra internationella turoperatörer: Best of Scandinavia, Tyskland, Il Diamante, Italien, Discover the World, Storbritannien och Weekend a la Carte, Storbritannien.

- Fruktsamma förhandlingar förs med ytterligare ett tiotal internationella turoperatörer och vi har kommit en god bit på väg. Vintern 2018 beräknar vi tydligt kunn se hur internationella besökare blir en tydlig del av passagerarunderlaget på Arctic Airlink, säger Robert Forsberg, vd för Arctic Airlink.

- Arctic Airlink finns med i vårt produktsortiment och presenteras till våra kunder i Storbritannien genom vår produktkatalog samt webbplats. Jag är oerhört glad över den positiva kundresponsen och vi har redan fått bokningsförfrågningar inför nästa vinter, vilket tyder på en stor utvecklingspotential, säger Kevin Collins på Weekend à la Carte.

Arctic Airlink utvidgades i vintras med anknytande linjer till Göteborg och Sundsvall. Flyglinjen Tromsö-Luleå-Uleåborg är ett femårigt projekt som garanteras av Region Norrbotten, Troms fylke och Uleåborg stad.