Notvikens Fastighet blir Stålstaden

Luleå Notvikens Fastighet byter namn och blir Stålstaden.

Notvikens Fastighet har varit verksamma i Luleå sedan 1962. Verksamhetens tyngdpunkt ligger på industri- och lagerlokaler, vilket det nya namnet är avsett att avspegla. 

- Vi fortsätter att expandera och utveckla vårt bestånd under ett nytt varumärke. Namnet har dessutom varit missvisande eftersom vi inte har några fastigheter i Notviken. Vårt nya namn är koncist och begränsar oss varken geografiskt eller marknadsmässigt, säger Simon Johansson som varit ägare och vd för företaget sedan 2010.

Bolaget har idag fastigheter på flera ställen runt om i Luleå. Under de senaste åren har bolaget byggt två nya fastigheter och man vill fortsätta växa på den kommersiella marknaden i Luleå.

- Efterfrågan är inget problem. Luleås företagande andas generellt väldigt positiv luft och det finns få lediga lokaler. Vi märker också hur många företag växer och vi måste ständigt hitta bra lösningar som tillgodoser hyresgästernas expansion och förändrade behov. Problemet med att tillfredsställa marknaden är snarare Luleås brist på byggbar mark, speciellt med attraktiva lägen, säger Simon Johansson.