Blamorama

Yuan Tian, Ingrid Fridsjö, Marcel Köppe och Maya Umar. Foto: Blamorama

Blamorama nyanställer och startar internationellt nätverk

Luleå Produktionsbolaget Blamorama nyanställer en medarbetare och bygger ett internationellt nätverk, The Blamorama Network.

I det nya internationella nätverket finns nu tre personer, Maya Umar från Malaysia, Yuan Tian från Kina och Marcel Köppe från Tyskland. Tillsammans med sina olika expertiser arbetar de med översättningar i text och film, film- och videoproduktion, stillbildsfoto och tvärkulturell konsultation. 

- Det kan handla om allt ifrån att lära ut kulturella skillnader som man behöver tänka på och ge viktiga ingångar till affärskontakter, säger Maya Umar som har ett affärsnätverk över stora delar av Sydöstra Asien. 

Hon har bland annat Bachelor of arts degree inom film från universitet i London och Diploma i media technology från SAE Institute i Malaysia. 

- Att nu kunna utöka med de här fantastiska och kreativa personerna vid min sida känns verkligen jättekul. Det känns också jättebra att dörrarna och möjligheterna som vi kan öppna för de företag som behöver nå ut internationellt blir allt fler, säger Ingrid Fridesjö, vd på Blamorama.

Ingrid Fridesjö kom från nedlagda TV4-redaktionen i Luleå och grundade produktionsbolaget Blamorama för drygt två år sedan.


Annons
Kontex -620x 320-Standard
Annons
Konferens