Icehotel och Oh My vinner Publishingpriset

Icehotel och Oh My har vunnit Publishingpriset för Icehotels besöksguide.

Icehotel och Oh My vinner Publishingpriset igen

Kiruna Icehotel och kommunikationsbyrån Oh My vann för andra året i rad kategorin "Besöksguider/reseguider" i tävlingen Publishingpriset.

Det är andra året som Oh My och Icehotel vinner kategorin “Besöksguide/reseguide” med sin besöksguide. I år löd juryns motivering: "För inlevelsefulla miljöbeskrivningar, välgjord form och bilder med rymd och själ."

– Otroligt fint att Icehotels besöksguide prisas och uppskattas. Guiden är en härlig produkt som visar upp både den fantastiska iskonsten och naturen i hotellets omgivning. Stor eloge till kund som varje år förnyar guiden – på samma sätt som Icehotel är nytt från år till år, säger Christoffer Granström, grafisk formgivare, på Oh My.

Icehotel har ett fem år långt samarbete med Oh My.

– Det känns väldigt roligt att vinna pris för vår besöksguide! Det var hård konkurrens i kategorin så vi är väldigt stolta. Nu blickar vi framåt och laddar för Icehotels 30-årsjubileum under nästa år, säger Åsa Ribbing, marknadschef på Icehotel.

Sedan år 1990 har Publishingpriset delats ut i olika print- webb- och filmkategorier. Publishingpriset är fristående från branschens organisationer och finansieras av deltagaravgifter. 

Annons