Icehotel och Oh My vinner Publishingpriset igen

Kiruna Icehotel och kommunikationsbyrån Oh My vann för andra året i rad kategorin "Besöksguider/reseguider" i tävlingen Publishingpriset.

Det är andra året som Oh My och Icehotel vinner kategorin “Besöksguide/reseguide” med sin besöksguide. I år löd juryns motivering: "För inlevelsefulla miljöbeskrivningar, välgjord form och bilder med rymd och själ."

– Otroligt fint att Icehotels besöksguide prisas och uppskattas. Guiden är en härlig produkt som visar upp både den fantastiska iskonsten och naturen i hotellets omgivning. Stor eloge till kund som varje år förnyar guiden – på samma sätt som Icehotel är nytt från år till år, säger Christoffer Granström, grafisk formgivare, på Oh My.

Icehotel har ett fem år långt samarbete med Oh My.

– Det känns väldigt roligt att vinna pris för vår besöksguide! Det var hård konkurrens i kategorin så vi är väldigt stolta. Nu blickar vi framåt och laddar för Icehotels 30-årsjubileum under nästa år, säger Åsa Ribbing, marknadschef på Icehotel.

Sedan år 1990 har Publishingpriset delats ut i olika print- webb- och filmkategorier. Publishingpriset är fristående från branschens organisationer och finansieras av deltagaravgifter.