Annicas Handelsträdgård öppnar i Småstaden

Piteå Annicas Handelsträdgård öppnar butik i shoppingcentret Småstaden.

Annicas Inredning & Blommor flyttar in i MG:s tidigare lokal. Där ska man erbjuda rustik inredning, inomhusväxter och snittblommor. Det finns också planer på att sälja äppelmust från det nyöppnade musteriet.

- Det känns väldigt spännande, vi har länge velat öppna en butik med året runt-försäljning och har äntligen hittat rätt lokal. Det blir ett jättebra komplement till vår befintliga verksamhet ute på Degeränget, säger Annica Nyberg, ägare till Annicas Handelsträdgård.

Etableringen är ett led i utvecklingen av shoppingcentret Småstaden. Under de senaste åren har stora investeringar gjorts med ombyggnationer och ökning av kommersiella ytor. Nya hyresgäster som H&M och Espresso House har flyttat in. I dag finns ett tjugotal butiker, kaféer, matställen och bio i två plan.

-Vi tycker det är fantastiskt roligt att en duktig Piteå-entreprenör väljer att etablera sig i Småstaden. En mix av lokala aktörer och större kedjor är viktig för att både utveckla stadskärnan och Piteå som handelsstad, säger Christina Skoog vd för Skoogs Fastigheter.