Takspecialisten får nya ägare

Erik Patomella, Henrik Patomella och Fredrik Patomella tar över Takspecialisten i Kiruna AB när Pär Sjölander Olofsson ska fokusera på sina andra verksamheter. Foto: Pressbild

Takspecialisten får nya ägare

Kiruna Takspecialisten i Kiruna får nya ägare när Fredrik, Henrik och Erik Patomella tar över efter Pär Sjölander Olofsson, som ska satsa på sina andra verksamheter.

Parallellt med Takspecialisten har Pär Sjölander Olofsson också varit delägare i och drivit Gasspecialisten, som säljer gasol på lösvikt, och grillkolstillverkaren Kolektivet, som på kort tid blivit en tornedalsk exportsuccé, med stjärnkrogar i norra Europa på kundlistan. Kolektivet ingår också i affärsinkubatorn Arctic Business Incubator i Luleå.

– Takspecialisten ligger mig varmt om hjärtat, och det har varit en spännande resa att bygga upp ett framgångsrikt företag med många nöjda kunder, både bland företag och privatpersoner. Men mina andra verksamheter är i mycket expansiva skeden och jag känner att det är dags att fokusera min energi ditåt,
säger Pär Sjölander Olofsson.
– Pär kommer också med sin stora expertis att vara tillgänglig för oss att rådfråga. Det är en bra trygghet, även om vi gemensamt har över 10 års erfarenhet av takläggning och andra projekt som Takspecialisten har arbetat med, säger Fredrik Patomella. 
Ägarbytet genomförs formellt måndag 15 oktober. 

 

Annons
Dare _Skarp
Annons
Dundret -380x 512