Serneke etablerar sig vid Köpmantorget

Luleå Nu har byggkoncernen Serneke bestämt lokal för sitt nya huvudkontor i Luleå. Det blir vid Köpmantorget i Diös fastighet.

Affärer i norr har tidigare skrivit om att Serneke bildar en region för norra Sverige med huvudkontor i Luleå och att Mikael Thorgren blir regionchef.

Nu är det klart att regionkontoret placeras vid Köpmantorget i Luleå.

- Vi är jätteglada över att kunna bidra till att Sernekes etablering i region norr och över att regionkontoret kommer vara placerat i Luleå. Det är ett starkt varumärke som bidrar till fler människor i staden. Under tiden de nya lokalerna utvecklas, etablerar de sig tillfälligt på Luleå Science Park och vi önskar Serneke varmt välkomna till Luleå redan nu, säger Erik Wallström, förvaltare vid Diös i Luleå.

- Det är fantastiskt kul att vi kan växla upp vårt samarbete med Diös och nu blir deras hyresgäst i centrala Luleå. För oss har det löst sig väldigt bra med tillfälliga lokaler på Luleå Science Park men självklart ser vi mycket fram emot att etablera vårt regionkontor på Köpmantorget. Vi har högt ställda mål för vår norrlandsetablering och är taggade på att komma igång, säger Mikael Thorgren, regionchef Norr, Serneke.

Annons