Peter Nordlund 3

Peter Nordlund, vd, Box modul.

Box modul mot rekordomsättning

Piteå Box modul, som levererar anpassade modullösningar till bland annat IT- och telekomindustrin, anställer fem personer efter ökad orderingång.

Under 2017 köpte Peter Nordlund via bolaget Nordlund invest Box modul. Nu ger en rad satsningar, bland annat på marknadsföring, effekt, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Under året har tio nya kunder tillkommit, och en order på 30 miljoner kronor har lagts. Omsättningen väntas enligt Box modul nu nå dryga 50 miljoner kronor på årsbas, den högsta i bolagets historia.
– Många skakade på huvudet när jag förvärvade Box Modul och trodde inte att det skulle gå att vända företaget, men jag och personalen har trott på Box Modul från dag ett. En
stororder och ökad efterfrågan hos nya och gamla kunder visar att vi är på rätt väg, säger Peter Nordlund, vd på Box modul.

Box modul ska nu utöka med fem nya tjänster inom konstruktion- och design, inköp, sälj och produktion. Via externa bolag ska också ytterligare fem personer tas in.
– Vi har ett mål om att nå en omsättning på 100 miljoner kronor och fortsätta vara en bra arbetsgivare i Piteå. Mina kollegor gör ett jobb i världsklass, och kan vi växa med samma
nivå av kompetens kan vi gå hur långt som helst, säger Peter Nordlund, vd Box modul.

Annons