Guakspcepixgksu75yel

Cindy Kite blir ny hållbarhetschef i Polarbrödsgruppen.

Cindy Kite ny hållbarhetschef i Polarbrödsgruppen

Älvsbyn Hon kommer närmast från rollen som koncernanalytiker inom Polarbrödskoncernen.

Cindy Kite har enligt ett pressmeddelande arbetat inom Polarbröd sedan 2008, och har dessförinnan en bakgrund som lektor i statsvetenskap. Hon ska nu ansvara för koncernens hållbarhetsarbete och samordna insatserna inom innovation.

- Det är spännande och inspirerande att ta den här rollen i ett företag som jobbar så strategiskt och målmedvetet med hållbarhet och i en tid när innovation ligger högt upp på dagordningen. Det känns lite pirrigt i magen och samtidigt jättekul, säger Cindy Kite.

Cindy har under flera år jobbat med hållbarhetsfrågor i sin roll som analytiker. Hon har också representerat företaget i flera externa hållbarhetsnätverk sedan februari, då tidigare hållbarhetschefen Carina Roos slutade.

- Det blir en fantastiskt bra lösning att Cindy tar över efter Carina på hållbarhetssidan. Hon är väl insatt i frågorna har redan bra kontakter i våra externa nätverk. Dessutom känns det spännande att lyfta samordningen av innovationsfrågorna till moderbolaget. Tanken med det är att hålla ihop arbetet som sker i koncernen med hjälp av våra kloka, uppfinningsrika medarbetare, säger Karin Bodin, koncern-vd, i ett pressmeddelande.

Annons