Cygni O Diös

Cygni flyttar in hos Diös i centrala Luleå. Foto: Diös

Cygni flyttar in hos Diös

Luleå Cygni blir ny hyresgäst hos Diös i centrala Luleå. 

Diös ska renovera lokalerna till ett nytt kontor med flexibla arbetsplatser och ytor för möten.

- Vi är jätteglada över att hälsa Cygni varmt välkomna som ny hyresgäst till oss. Förutom att vi gillar deras affärsidé så har de också ett liknande mindset som vi har vad gäller utveckling av städer. Deras arbetssätt kring att skapa naturliga mötesplatser går helt i linje med vår egen strategi om stadsutveckling, säger Mikael Lundström, uthyrare, Diös.

Enligt planerna ska inflyttningen ske i november i år.

- Nu kan vi äntligen ta nästa steg och etablera oss i helt nya fina lokaler på en av Luleås allra hetaste adresser. Diös har hjälpt oss hitta ett perfekt läge som vi tror kommer kunna bidra till att nya flöden av människor tillskapas till stan. Det kommer såklart gynna hela stadskärnan i Luleå, säger Andreas Johansson, vd, Cygni.

Cygni är ett IT-konsultbolag som erbjuder teknik- och systemlösningar till små och medelstora företag och finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund. På kontoret i Luleå kommer cirka tio personer att arbeta. Ambitionen är att växa och bli ännu fler.

Företaget har utsetts till Bästa arbetsplats sex gånger av stiftelsen Great Place To Work, som genomför medarbetarundersökningar för tio miljoner personer i totalt femtio länder. 

Annons