Jennifer Johansson blir projektledare på Helikopter

Piteå Jennifer Johansson, som i dag är marknadschef på Älvsbyhus, blir ny projektledare på byrån Helikopter Brand Design.

– Det ska bli roligt att gå in på byråsidan och få använda mina kunskaper i nya sammanhang. Jag tar med mig erfarenheten som beställare till projektledarrollen där jag hoppas få arbeta i flera olika branscher. Jag ser verkligen fram emot att få testa andra sidan, säger Jennifer Johansson.

Rekryteringen av Jennifer Johansson som projektledare vid Piteåkontoret är en del av byråns arbete med att erbjuda kompetenser till kunder som vill satsa på egna inhouseteam.

– Otroligt kul att förstärka teamet med Jennifer som kommer från en av Sveriges största husleverantörer. Hennes erfarenhet att skapa kommunikation som driver försäljning i en allt mer digitaliserad värld kommer bidra till våra kunders och vår egen utveckling, säger Mats Långström, vd för Helikopter.

Jennifer Johansson tillträder efter sommaren.

Förutom i Piteå har Helikopter Brand Design kontor i Luleå, Skellefteå och Falun. Under fjolåret omsatte företaget 21 miljoner kronor.