Meramedia

Ulrica Leijon Åhlander, webb- och intranätansvarig, Region Norrbotten och Anders Elfmark, affärsområdeschef och IT-projektledare på Meramedia.

Meramedia levererar till Region Norrbotten

Norrbotten IT-bolaget ska bland annat tillhandahålla design av webbsidor och systemutveckling av webbplatser.

– Det är positivt att det finns så hög kompetens inom det här området i Norrbotten. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med Meramedia. För oss är det tryggt att arbeta tillsammans med en partner som har stor strategisk kunskap inom området, såväl som spets inom design. De har också lång erfarenhet av att producera webbplatser med höga krav på tillgänglighet, vilket är viktigt för oss med tanke på den nya lagen om tillgänglighet till digital offentlig service som trädde i kraft 1 januari 2019, säger Ulrika Leijon Åhlander, webb- och intranätansvarig på Region Norrbotten, i ett pressmeddelande.

Det nya avtalet löper i upp till fyra år. Under åren 2014 till 2017 levererade Meramedia bland annat design till Region Norrbottens intranät, Norrbottensmusiken och Gyn i norr.

– Vi är oerhört glada över att få förnyat förtroende av Regionen. De flesta organisationer, stora som små, står inför någon typ av digitaliseringsutmaning och vi har under flera år utvecklat ett bra team för att kunna hjälpa till med de behoven. Med kompetensen hos våra strateger, designers och utvecklare kan kunderna få hjälp att möta utmaningar på ett effektivt sätt från analys till färdiga system, säger Anders Elfmark, affärsområdeschef och IT-projektledare på Meramedia.

Annons