Johanna Salmi (1)

Johanna Salmi blir hotellchef på Cape East

Johanna Salmi blir hotellchef på Cape East

Haparanda Johanna Salmi blir hotellchef på Cape East i Haparanda som öppnar i december.

Johanna Salmi kommer närmast från det finska destinationsbolaget Visit Sea Lapland Travel där hon varit sälj- och marknadsansvarig. Hon har arbetat med utveckling av besöksnäringen i både privat och offentlig sektor, som projektledare, turistbyråansvarig och kommunikatör.

Det ska bli riktigt kul och jag är så taggad över att få denna chans inom min bransch, på min hemort samt att få bli en del av Pite Havsbad Group-koncernen, det känns som en komplett helhet och en fantastisk möjlighet för mig. Jag ser verklig fram emot att vara med och öppna ett hotell och bygga ett helt nytt team som tillsammans med mig ska jobba med att fylla hotellet och ta hand om besökare från när och fjärran. Cape East har stor betydelse för destinationen och är efterlängtad av både besökare och lokalbefolkning, säger Johanna Salmi.

Johanna Salmi tillträder sin nya tjänst i september.

Cape East spahotell öppnar i december med 156 renoverade rum, ny restaurang, nytt kök och utökad konferens, och upprustad spa-avdelning. När anläggningen är i drift ska 30-35 anställda arbeta där. 

Det var när Tobias Lindfors och Kristofer Lundström med Pite Havsbad Group tog över som hela anläggningen började rustas upp.

Annons