Connect Norrbotten prisar tv-serie

Luleå Investerarnätverket Connect Norrbotten har utsett filmteamet Marianne Söderberg och Jan-Olof Granqvist till Årets Connectambassadörer i Norrbotten.

Producenten Marianne Söderberg och fotografen Jan-Olof Granqvist har under sex år följt entreprenören Gunhild Stensmyr och hennes arbete med att skapa en internationell konsthall i Vitsaniemi i Övertorneå.

– En lysande gestaltning full av kontraster som visar hur starka visioner och drivkrafter kan skapa tillväxt, säger Roger Eliasson, affärsutvecklare på Connect i Norrbotten.

– Det betyder mycket att få uppmärksamhet för det jobb vi lagt ner. Att få följa en entreprenörs arbete och tankar under så många år som vi har gjort har varit väldigt intressant. Ofta är det resultatet som visas upp, i vår tv-serie är det istället vägen till målet som lyfts fram. En berättelse om att tänka utanför ramarna och om att våga satsa på sin dröm. Det är en viktig och intressant berättelse som kan inspirera många, säger Marianne Söderberg.

TV serien ”Konsten att fånga en dröm” är en samproduktion mellan Marianne Söderberg Produktion, SVT och Filmpool Nord.

Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Connects mål är att skapa tillväxt genom att förkorta entreprenörernas väg till verkliga och varaktiga resultat.