Spa of Sweden fortsätter växa

Luleå Daniella Baptista med hudvårdsföretaget Spa of Sweden AB har just anställt ytterligare en hudterapeut och räknar med att nå 5 miljoner kronor i omsättning i år.

När Daniella Baptista tog över företaget för fem år sedan var hon ensam med en anställd. Då hade hon själv arbetat som anställd i ett och ett halvt år sedan hon flyttat upp från Stockholm.

- Luleå är en fantastisk stad att växa i. Det är svårare att bedriva den här typen av verksamhet i Stockholm och större städer. Man får en helt annan närhet till kunderna här, säger Daniella Baptista. 

Nu är de fyra hudterapeuter i verksamheten som erbjuder olika behandlingar inom hudvård. De är alla auktoriserade hudterapeuter. För medicinsk hudbehandling samarbetar de med en sjuksköterska i lokalerna intill.

- Jag har själv haft mycket problem med min hud och mått dåligt av det. Att se en person växa genom behandling och hemmavård, det är det jag lever för, säger Daniella Baptista.

Verksamheten har växt lugnt och stadigt sedan Daniella tog över, och så ska det fortsätta enligt henne.

- De närmaste åren ska vi utveckla verksamheten och konceptet här. Sedan, på sikt, kan det bli aktuellt att öppna på fler ställen, säger hon.

I konceptet ingår även hudbehandlingar för män. Något som har ökat med tiden är människor som kommer för att ta bort tatueringar som de ångrar.