Trivselhus 2

Johannes och Veronica Laestadius, Trivselhus.

Trivselhus och Movehome satsar i norr

Luleå Hustillverkaren Trivselhus med varumärkena Trivselhus och Movehome öppnar kontor i Luleå för att ta marknadsandelar i Norrbotten.

Företaget, som ägs av skogskoncernen Södra, vill vara med på den växande bostadsmarknaden i Norrbotten och Västerbotten. 

På det nya kontoret i Luleå ska Veronica och Johannes Laestadius arbeta med försäljning i norra Sverige.

- Det känns spännande att vara tillbaka i husbranschen för att representera två varumärken som sammantaget har en unik bredd i produkterbjudandet, säger Johannes Laestadius, som för några år sedan arbetade i Luleå som säljare åt Myresjöhus och Smålandsvillan.

Man har just färdigställt ett visningshus i Luleå och har redan ett ramavtal med LKAB om att leverera småhus till Gällivare.

- Veronica och Johannes Laestadius mångåriga erfarenhet och brinnande intresse för att förverkliga husdrömmar lägger grunden för en gemensam offensiv strategi, säger Mikael R Olsson, affärschef för Trivselhus.

Bolaget Trivselhus tillverkar och säljer varumärkena Trivselhus och Movehome, och är en av landets största tillverkare av småhus. Företaget är en del av skogskoncernen Södra.