Hon erbjuder konsulttjänster gratis

Luleå Jessica Forsén, som driver HR-Kompassen, erbjuder under coronakrisen företag gratis konsultation på en timme. Den som nappar på erbjudandet får gärna gynna en lokal restaurang genom att köpa en portion hämtmat.

- Jag jobbar normalt med utbildningar, lednings- och arbetsgrupper som innebär fysiska möten/träffar. Jag älskar interaktionen med människor och den rådande situationen har gjort att allt som varit inplanerat är framflyttat, säger Jessica Forsén.

Hennes verksamhet tillhör en av alla verksamheter som drabbats hårt av coronakrisen. Nu vill hon göra bästa möjliga av situationen och samtidigt bidra till att underlätta för andra företag.

- Jag har inte för avsikt att börja med att köra virtuella utbildningar idagsläget utan det jag kan göra är att jag kan snabbt erbjuda min kunskap inom HR, säger Jessica Forsén.

Hon erbjuder alla företag som inte har någon egen HR-funktion en konsultation på 30-60 minuter.

- Jag behöver inget i utbyte men vill man så kan man gynna en lokal restaurang genom att köpa en portion hämtmat, säger hon.

De företag som behöver hjälp med HR-frågor kan hyra in henne på timmar, eller längre tid.

- Jag har dessvärre inte sjukvårdsutbildning så jag kan inte hoppa in i vården så jag vill kunna bidra till företag och organisationer inom regionen, med det jag kan och brinner för, därav mitt erbjudande av stöd via telefon eller skype, säger Jessica Forsén.