Tell

Tell bygger om butiken till showroom

Piteå Tell, före detta Telemäklarna, gör om butiken i Piteå till ett showroom.

– Den nya satsningen blir en samlingspunkt för alla företag som är intresserade av framtidens digitala kommunikation. Vad betyder AI för vårt sätta att kommunicera? Kommer vi att prata med robotar? Kommer datorerna att kunna tänka själva, säger Ida Snäll, vd och delägare i Tell, som företaget heter sedan Telemäklarna bytte namn i fjol.

Tanken bakom satsningen är att det i framtiden kommer att ställas helt nya krav på den digitala infrastrukturen. Digitaliseringen går ännu fortare nu när näringslivet ställer om till hemmakontor. I företagets showroom kommer kunder att kunna diskutera och testa den senaste tekniken när det gäller smarta kommunikationslösningar.

– Vi är rådgivare till våra kunder och vi brinner för att vår region ska ligga i framkant när det gäller digitaliseringen. Våra kunder konkurrerar på en global marknad och det krävs infrastruktur i världsklass för att lyckas. Vi hoppas att vårt nya showroom kan bli en spännande smältdegel där även våra kunder kan mötas och utbyta erfarenhet och ge varandra tips. Vi ska bli katalysatorn för digitaliseringen i Norr- och Västerbotte, säger Ida Snäll.

Tell har verksamhet på tre orter: Piteå, Luleå (före detta Jan Hansson)  och Skellefteå.

Annons