Rikard Mattsson

Rikard Mattsson, verksamhetsledare på Företagarna Boden. Foto: Lennart Håkansson

Näringslivsgalan i Boden flyttas fram

Boden Näringslivsgalan i Boden, som brukar arrangeras i februari, flyttas fram nästa år på grund av pandemin och de riktlinjer som gäller.

- Styrelsen beslutade enhälligt att skjuta galan framåt. Vi har inte bestämt något nytt datum ännu utan väljer istället att följa de nya riktlinjer som kommer. Vår syn på galan är att den inte kan genomföras annat än som en fysisk träff och få samma effekt som den tidigare fått, därför är det naturligt och nödvändigt att skjuta den framåt, säger Staffan Lind, ordförande i Företagarna Boden.

Normalt brukar biljettförsäljningen dra igång veckorna innan jul, men så blir det inte i år. Även jurygruppernas arbete har skjutits på framtiden.

- Målet är såklart att kunna arrangera galan i liknande format som tidigare, för att kunna göra det behövs några månader av förberedelser för jurygrupper och alla de inblandade i den praktiska organsationen. Vi hoppas att pandemin släpper greppet så vi får möjlighet att arrangera galan senare under 2021, säger Rikard Mattsson, verksamhetsledare hos Företagarna Boden.

Annons