Tells Styrelse

Den nya styrelsen i Tell.

Den nya styrelsen i Tell

Piteå I höstas bytte Piteåföretaget Telemäklarna namn till Tell. Nu har ägarna utsett en ny styrelse.

Den nya styrelsen består av ordförande Niclas Wikström, vd för Oh My, Ida Snäll, vd för Tell, Per Gabrielsson, tillväxtchef på Tell, Anders Hallberg, vd för Tromb, Gustaf Cronquist, ägare till Cronwik Consulting AB, Samuel Holmström, vd för Lundqvist Trävaru AB och Tina Hollstedt, ägare av Utvecklingscompagniet AB.

-Den nya styrelsen är ett stort steg i vår satsning att utveckla Tell. Jag ser med spänning och förväntan fram mot nya diskussioner i styrelsen. Vi kommer att lyfta och driva vår verksamhet mot mer innovation och skapa ett mer värdeskapande Tell, säger Ida Snäll, vd.

Telemäklarna grundades 1997 i Piteå av Svante Blomqvist och har i dag 35 anställda vid de tre kontoren i Piteå, Luleå och Skellefteå. Kontoren i Luleå och Skellefteå etablerades när företaget 2016 köpte Jan Hansson Försäljnings AB i Luleå och 2018 Carcom AB i Skellefteå.

Företaget säljer tjänster och produkter inom IT och telefoni. Det ägs i dag av Ida Snäll, som också är vd, Per Gabrielsson, Claes Forsberg, Jonny Celander, Peter Wiklund och Thomas Elowson.

Annons