Mikael Nyström Mobilaris

Mikael Nyström, vd på Mobilaris

Mobilaris anställer 30 nya medarbetare

Luleå Luleåföretaget Mobilaris ska anställa 30 nya medarbetare. För att få tag i folk arrangerar företaget det egna rekryteringseventet +30 Tech & Talent Session i nästa vecka.

Det här året blir ett expansivt år för Mobilaris. Ny teknik ska lanseras och antalet kunder runt om i världen ökar snabbt.

- Vi är övertygade om att 2020 kommer bli Mobilaris bästa år hittills. Fler kunder och affärer betyder att även vi behöver bli fler. Det är bakgrunden till att vi anordnar +30 Tech & Talent Session. Kärnan i eventet och vår tillväxtplan är kunskap och kompetens, säger Mikael Nyström, vd på Mobilaris.

+30 Tech and Talent Session är ett öppet event för alla teknikintresserade. Den första halvan av dagen består av föreläsningar om ny teknik, trender, internationell försäljning och samskapande innovation. Efter lunch genomför Mobilaris drop-in och förbokade jobbintervjuer. Man söker bland annat projektledare, systemutvecklare och internationella säljare.

- Alla som har en förbokad intervju är garanterade ett jobb besked från oss inom 24 timmar. Därför rekommenderar vi alla som är intresserade av att höra mer om de lediga tjänsterna att boka tid så snart som möjligt, säger Mikael Nyström.

Eventet äger rum den 23 januari på Clarion Hotel Sense i Luleå.

Mobilaris har varit verksamt sedan 1999 och tagit fram digitala beslutsstödsystem som gör gruvor, myndigheter och industrier runt om i världen säkrare, effektivare och mer produktiva. 

Annons