Magnus Lehto

Magnus Lehto, vd för Norra Finans.

Norra Finans börjar samarbeta med Byhart

Haparanda Finansbolaget Norra Finans har slutit ett samarbetsavtal med kommunikations- och HR-företaget Byhart för att öka satsningen på marknaden i norra Sverige. 

Norra Finans grundades i Haparanda och erbjuder finansieringslösningar för företag såsom fakturaköp och inkasso. Företaget har huvudkontor i Haparanda och kontor i Stockholm och Helsingfors. I fjol öppnade man kontor i Luleå.

- Etableringen i Luleå har varit lyckosam. Vi är inne i en tillväxtfas och kommer nu arbeta hårt för att fler potentiella kunder ska förstå att det finns en lokal partner som kan hjälpa dem med deras behov. Sverige, och framför allt de norra delarna är en väldigt intressant marknad där det händer mycket positivt, säger Magnus Lehto, vd för Norra Finans.

Hittills har man inte marknadsfört sig i Sverige, men nu expanderar man och vill etablera sig i Sverige på allvar. Med det nya samarbetet med Byhart vill man öka Norra Finans synlighet på den svenska marknaden.

- Norra Finans är ett mycket välmående företag som utvecklats snabbt de senaste åren. Företaget har i dag majoriteten av sina kunder i Finland och det känns riktigt inspirerande att få vara med på den resa där de svenska kunderna på allvar ska få upp ögonen för företaget och de tjänster de tillhandahåller, säger John Mannberg, delägare i Byhart.

Byhart arbetar, förutom med rekrytering och HR, också med att skapa och utveckla bolagsfunktioner hos sina uppdragsgivare, bland annat inom marknad och kommunikation.

Annons