Jessica Wennberg

Jessica Wennberg blir ny vd för Heart of Lapland. Foto: Joel Henriksson

Jessica Wennberg blir ny vd på Heart of Lapland

Haparanda Jessica Wennberg blir ny vd för den ekonomiska föreningen Heart of Lapland. 

Hon kommer närmast från uppdraget som projektledare för föreningen Tornedalen 2020 som stöttar lokal utveckling i Pajala, Övertorneå och delar av Kiruna och Haparanda kommuner. Hon har tidigare arbetat som landsbygdsutvecklare på Haparanda kommun.

- Jag är väldigt glad att Jessica Wennberg vill kliva på uppdraget. Hon har en viktig kompetens inom besöksnäringen och jag är övertygad att hon kommer att bidra till föreningens fortsatta fina utveckling. Jessica sitter idag även i Heart of Laplands styrelse och har i och med det en god strategisk insikt som hon kan ta med sig in i det operativa arbetet, säger styrelseordförande Kent Ögren.

Jessica Wennberg tillträder tjänsten i januari 2021.

- Jag ser med spänning fram emot att tillträda rollen som vd för Heart of Lapland. Branschen befinner sig i en tuff situation i och med rådande världsläge, men vi har en destination med fantastisk potential och mycket kompetenta entreprenörer. Med ett hjärta som klappar lite extra för området Heart of Lapland, är det med glädje jag tar mig an uppdraget att fortsätta utveckla varumärket tillsammans med våra medlemmar, så att ännu fler får chansen att upptäcka vår del av världen, säger Jessica Wennberg.

Heart of Lapland är en ekonomisk förening som verkar för att stötta företag inom besöksnäringen i Pajala, Övertorneå, Haparanda, Kalix och Överkalix kommuner.    

Annons